Na het mooie Kuala Lumpur aangekomen op Bali - Reisverslag uit Bali, Indonesië van jennyenpeter - WaarBenJij.nu Na het mooie Kuala Lumpur aangekomen op Bali - Reisverslag uit Bali, Indonesië van jennyenpeter - WaarBenJij.nu

Na het mooie Kuala Lumpur aangekomen op Bali

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg

09 Februari 2010 | Indonesië, Bali

De 2e dag in Kuala Lumpur hebben wij in een minibus de stad verder bekeken.Wat ons opvalt is dat KL t.o.v andere Aziatische steden zo schoon is. De hoge flatgebouwen staan redelijk verspreid afgewiseld door lagere gebouwen. Vanaf de meer dan 400 mtr hoge tv toren hebben wij de stad goed kunnen bekijken.
Zondag 7 febr. met een uur vertraging aangekomen op Bali.Wij zijn inmiddels aardig gewend aan de tropische temperatuur. Wij zijn door de chauffeur die Jan en Suus kennen naar Candidasa gereden (ongeveer 2 uur)Wij verblijven in het Candi Beach Hotel wat een lux kleinschalig hotel is op een meer dan schitterende lokatie. De 1e avond hebben wij ons door een plaatselijk restaurant op laten halen voor het diner. Vincent's van een Nederlandse eigenaar.