Vertrek uit villa Senja, aankomst Sofitel Seminyak - Reisverslag uit Bali, Indonesië van jennyenpeter - WaarBenJij.nu Vertrek uit villa Senja, aankomst Sofitel Seminyak - Reisverslag uit Bali, Indonesië van jennyenpeter - WaarBenJij.nu

Vertrek uit villa Senja, aankomst Sofitel Seminyak

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg

28 Februari 2010 | Indonesië, Bali

Op 27/2 vertrokken uit villa Senja. Afscheid van het personeel. Om ca. 12.30 werden wij opgehaald door Jacq de chauffeur uit Tabanan. Weer een schitterende tocht door midden Bali. Na ca. 4 uur aangekomen in Seminyak waar wij de laatste dagen van ons verblijf op Bali zullen logeren in het mooie Sofitel.Wij hebben al 2x de beroemde zonsondergang gezien.
Op 27/2 heerlijk gegeten in een trendy restaurant aan het strand. Prijzen waren europees. Vanavond 28/2 gegeten in een lokaal restaurant met live muziek vergezeld van een tropische regenbui

• 01 Maart 2010 - 13:32

John & Marianne:

mooie fotos van de zonsondergang ! Dat geldt natuurlijk ook voor de andere beelden;wat een mooi eiland is het !
    Gisteren noodweer in groot deel van Europa: Limburg meer dan 20 miljoen schade .Feyenoord wint op valreep van en in Groningen (2-3).
    Geniet nog lekker van jullie laatste relaxplek !
    En voor eind van de week : goede terugvlucht en behouden aankomst!