Reis van Zuid naar Noord en aankomst Villa Senja - Reisverslag uit Bali, Indonesië van jennyenpeter - WaarBenJij.nu Reis van Zuid naar Noord en aankomst Villa Senja - Reisverslag uit Bali, Indonesië van jennyenpeter - WaarBenJij.nu

Reis van Zuid naar Noord en aankomst Villa Senja

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg

20 Februari 2010 | Indonesië, Bali

Vrijdag 19 febr. vertrokken uit Sanur voor de reis per busjes (2 nodig vanwege de bagage)van Sanur in het zuiden naar Siritit in het Noorden. Na een prachtige tocht van ruim 4 uur door de bergen zijn wij aangekomen in de villa.De tocht voerde ons langs rijst terrassen en door bossen met apen. En dit alles vergezeld door een hevige tropische onweesbui.Toen de villa.Deze overtreft al onze verwachtingen. Wij hopen dat de foto's een goed beeld geven.

• 20 Februari 2010 - 13:36

Petra & Hans:

Kunnen we niet ruilen? Wat ziet dat er schitterend uit! Jullie komen toch nog wel terug?

Geniet van jullie laatste 2 weken!! Dikke kus Hans & Peet

• 20 Februari 2010 - 14:14

John & Marianne:

Wat ziet dit er vervelend uit....Volgens ons moet dit voor herhaling vatbaar zijn.Genieten..! Zijn benieuwd naar jullie culinaire ervaringen.
    Lekker gemakkelijk die 2 caddies !
    Veel plezier en tot horens,
    John & Marianne

• 20 Februari 2010 - 14:47

Ton En Wil:

Wat geweldig !!!!om jaloers op te worden, ziet er prachtig uit.
    Stephanie en Bart hebben hun reis naar Bali geboekt, gaan in September.
    Geniet er nog van, en de groeten voor jullie vieren, liefs Ton en Wil

• 20 Februari 2010 - 15:18

Paul:

Ik heb zojuist deze website geforward gekregen van John en ik moet zeggen: dit ziet er allemaal héél vervelend uit. Ik benijd jullie niet met die smerige warmte en die lelijke blauwe luchten! Nee dan hier: lekker koel en grijs, af en toe een witte hoed en een kop erwtensoep. Maar wanhoop niet, jullie lijdensweg zal snel voorbij zijn. Tot dan: houd goed moed!